Verzenden & retourneren

  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf 75,-

    Geplaatste bestellingen worden zo snel mogelijk, binnen 1-2 werkdagen verstuurd. De verzendkosten binnen Nederland zijn 4.50,-. Je pakket wordt gratis verstuurd vanaf een bestelwaarde van 75,-.
    Woon je in België en wens je een bestelling te plaatsen, neem dan eerst contact op. De verzendkosten bedragen 9.00,- Mail aub via [email protected] de gewenste artikelen met maat, adresgegevens en een mobiel telefoonnummer. Wij versturen via een verzoek via uw mobiel nummer de betaling waarna het pakket wordt verstuurd.

Retourneren via een PostNL punt is op kosten van de klant of je retourneert de artikelen via de winkel in Zaamslag, Plein 7. Let op je moet altijd eerst via je account het item retour aanmelden door op je order te klikken. Terugbetaling verloopt op dezelfde manier als dat je je betaling hebt gedaan. Items uit de Sale kunnen niet retour worden gestuurd. 
Aangezien wij Bibs spenen los versturen kunnen deze i.v.m hygiëne niet retour.  

Voor beide geldt: heb je een account, dan kan je op de site aangeven welke artikelen je retourneert.
Vul de benodigde documenten voor het retour sturen in en voeg dit toe aan het retourspakket. Gebruik hiervoor de originele verpakking of verpak de artikelen zelf goed. Let op afgeprijsde artikelen mogen niet meer retour.