Bibs

Het Deense merk Bibs bestaat sinds 1970 en is enorm bekend om zijn Bibs fopspenen: 100% natuurlijk rubber, kwaliteit en in een klassiek design en in retro kleuren. Speen maat 1 is van 0-6 maand en maat 2 van 6-18 maanden en maat 3 vanaf 18 maanden. Het traditionele ronde schild en speen in kersenvorm is ontwikkeld ter ondersteuning van de zuigreflex.
Alle soorten van de collecties Colour, Boheme, Supreme en starter kits kan je in de winkel ontdekken. Fopspenen kunnen niet retour worden gestuurd i.v.m. hygiene.

Baby's hebben vanaf de geboorte een natuurlijke zuigreflex en het kind zal proberen deze behoefte te bevredigen met een fopspeen, de moederborst, duim of iets anders. Vanuit tandtechnisch oogpunt is het beter om een ​​fopspeen mee te geven om te voorkomen dat de baby op zijn duim zuigt.
Wanneer je baby groeit en zich ontwikkeld, zul je op een gegeven moment aandacht moeten besteden aan de tanden en het tanvlees. Wanneer je de aanbevolen adviezen opvolgt en stopt met de speen voor de leeftijd van 3 jaar hoef je je geen zorgen te maken om eventuele problemen.